Psykoterapia Fiilinki

Psykoterapia Fiilinki - Yhdessä kohti parempaa perheyhteisöä!
Psykoterapia Fiilinki - Yhdessä kohti parempaa perheyhteisöä!
Psykoterapia Fiilinki - Yhdessä kohti parempaa perheyhteisöä!

KELA-tuki

Voit varata ajan luokseni suoraan itse maksavana asiakkaana. Mikäli olet oikeutettu Kelan tukemaan pari- ja perheterapiaan, voin auttaa sinua hakuprosessissa. Ota yhteyttä sähköpostitse tai kotisivuiltani löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta, niin sovitaan aika tutustumiskäynnille.

Psykoterapia Fiilinki | KELA-tuki

Psykoterapia on hoitomuoto, joka voi auttaa ihmisiä erilaisissa mielenterveyden haasteissa. Kelan tarjoama tuki psykoterapiaan voi olla erittäin hyödyllinen niille, jotka tarvitsevat hoitoa, mutta eivät välttämättä kykene maksamaan siitä kokonaan omasta pussistaan. Tässä artikkelissa käsitellään Kelan tukea psykoterapiaan ja kuinka asiakas voi saada sitä.

 

Kelan tuki psykoterapiaan voi olla joko osittainen tai täysi korvaus. Täysi korvaus tarkoittaa, että asiakas ei joudu maksamaan psykoterapiasta mitään omavastuuosuutta. Osittainen korvaus puolestaan kattaa osan psykoterapian kustannuksista, mutta asiakkaan on maksettava loput itse. Kelan tuki psykoterapiaan on mahdollista saada vain Kelan hyväksymältä psykoterapeutilta.

 

Kelan tuki psykoterapiaan voidaan myöntää vain, jos asiakkaalla on psykiatrinen sairaus tai häiriö. Kelan määrittelemät sairaudet ja häiriöt ovat tarkasti määriteltyjä ja vaativat lääkärin tai psykiatrin diagnoosin. Kelan hyväksymä psykoterapeutti voi auttaa asiakasta löytämään oikeanlaisen hoitomuodon.

 

Kelan tuki psykoterapiaan edellyttää myös, että psykoterapia aloitetaan tietyn aikarajan sisällä diagnoosin saamisesta. Tämä aikaraja on yleensä noin vuosi diagnoosin saamisesta. Lisäksi asiakkaan on oltava alle 65-vuotias ja Suomen sosiaaliturvan piirissä.

 

Asiakkaan on itse haettava Kelan tukea psykoterapiaan. Tämä tapahtuu täyttämällä Kelan lomake, joka löytyy Kelan verkkosivuilta tai Kelan toimistosta. Lomakkeeseen on liitettävä lääkärin tai psykiatrin diagnoosi ja hoitosuunnitelma. Kelan hyväksymä psykoterapeutti voi auttaa tässä prosessissa.

 

Kun Kelan tuki psykoterapiaan on myönnetty, asiakkaan on huomioitava, että tuki kattaa vain tietyt hoitokerrat. Asiakas saa tarkemman tiedon Kelasta psykoterapian tukemisesta ja siihen liittyvistä ehdoista Kelan verkkosivuilta tai Kelan toimistosta.

 

Psykoterapia Fiiilingissä voit tavata Kelan hyväksymän pari- ja perhepsykoterapeutin, joka voi auttaa sinua saamaan Kelan tukea psykoterapiaan. Kelan tukemassa terapiassa voit saada korvausta jokaisesta käynnistäsi, joka täyttää Kelan vaatimukset.

 

Kelan tuki psykoterapiaan on yksi tapa saada apua mielenterveysongelmiin.

 

Ota yhteyttä Psykoterapia Fiiilingin Virpiin, jos haluat tietää lisää Kelan tukemasta psykoterapiasta.

Silloin, kun sinä tarvitset apua

Voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse silloin, kun sinä tarvitset apua.

 

 Mikäli en päässyt heti vastaamaan yhteydenottoosi niin älä huoli, vastaan sinulle kyllä mahdollisimman pian.