Psykoterapia Fiilinki

Psykoterapia Fiilinki - Yhdessä kohti parempaa perheyhteisöä!
Psykoterapia Fiilinki - Yhdessä kohti parempaa perheyhteisöä!
Psykoterapia Fiilinki - Yhdessä kohti parempaa perheyhteisöä!

Mikä on Psykoterapia Fiilinki?

Voit varata ajan luokseni suoraan itsemaksavana asiakkaana. Mikäli olet oikeutettu Kelan tukemaan pari- tai perheterapiaan, voin auttaa sinua hakuprosessissa. Ota yhteyttä sähköpostitse tai kotisivuiltani löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta, niin sovitaan aika tutustumiskäynnille.

Psykoterapia Fiilinki | Tietoa minusta

Psykoterapia on hoitomuoto, joka voi auttaa ihmisiä erilaisissa mielenterveyden haasteissa. Olen toiminut psykoterapian alalla noin 30 vuoden ajan ja minulla on pohjakoulutuksena psykiatrinen sairaanhoitaja. 

 

Kelan hyväksymä psykoterapeutti on psykoterapeutti, joka täyttää Kelan asettamat vaatimukset ja jonka palveluita Kela korvaa. Kelan hyväksymä psykoterapeutti on siis erikoistunut psykoterapiaan ja täyttää tarkat kriteerit, jotka Kelan asettaa psykoterapeuteille.

 

Psykiatrisen sairaanhoitajan koulutus ja kokemus ovat olleet minulle hyödyllisiä taustoja työssäni psykoterapeuttina. Olen oppinut tunnistamaan psykiatrisia häiriöitä ja ymmärtämään niiden hoitoa. Kelan hyväksymän psykoterapeutin pätevyys on antanut minulle mahdollisuuden auttaa asiakkaitani, jotka tarvitsevat psykoterapeuttista hoitoa ja haluavat saada korvausta Kelalta.

Silloin, kun sinä tarvitset apua

Voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse silloin, kun sinä tarvitset apua.

 

 Mikäli en päässyt heti vastaamaan yhteydenottoosi niin älä huoli, vastaan sinulle kyllä mahdollisimman pian.